Mimmit kalastaa! / Marraskuu 2021   (Julkaistu: 22.11.2021 17:41)

 

Vapaa-ajankalastajapiireille ja -seuroille

 

VUONNA 2022 MIMMIT KALASTAA! 

Tässä infokirjeessä kerromme ajankohtaisia asioita Suomen Vapaa-ajankalastajien lähestyvästä Mimmit kalastaa -teemavuodesta. Luethan huolella jo tänään. Välitättehän vapaa-ajankalastajapiirit ystävällisesti tämän infokirjeen myös kaikille alueenne jäsenseuroille. Edetään yhdessä kohti Mimmit kalastaa! -vuotta 2022.

 

Kiitos kaikille teille, jotka olette jo ilmoittautuneet mukaan innostamaan tyttöjä ja naisia kalalle ensi vuoden aikana. Teitä on paljon! Te, jotka ette ole vielä ilmoittautuneet mukaan, tehkää se nyt! Pääsette tutustumaan eri tapoihin vaikuttaa ja olla mukana klikkaamalla tästä, ja mukaan ilmoittautuminen hoituu olemalla meihin yhteydessä. 

 

Mimmitkalastaa.fi kokoaa, @mimmitkalastaa innostaa

Tammikuun lopulla avautuva uusi mimmitkalastaa.fi -kampanjasivusto kokoaa tietoa, mimmeille suunnattuja tapahtumia ja muuta kalastusharrastukseen kannustavaa tietoa osallistavassa ja selkeässä muodossa. Instagramiin avautuva @mimmitkalastaa innostaa ja nostaa esille ajankohtaisia teemoja, kalastusmuotoja ja muuta kivaa kalastusharrastukseen liittyen. Kaikki teemavuoteen tapahtumia järjestävät tahot saavat tapahtumansa näkymään nettisivuille ja toki buustaamme tapahtumia myös somessa! Eikä meillä muuten ole sen pienempää tavoitetta kuin rakentaa Suomesta kalastuksen kuningatarkunta! 

 

Ilmoita tapahtumatietosi meille – me jaamme tietoa eteenpäin

Järjestättekö tapahtuman, tempauksen, kurssin tai kilpailun, joka on suunnattu erityisesti mimmeille? Tai haluatteko kannustaa johonkin kaikille avoimeen tapahtumaanne tyttöjä ja naisia erityisesti mukaan? Ilmoita tapahtumastanne meille, me jaamme tietoa eteenpäin! Laita sähköpostilla 

  • tapahtuman nimi
  • tapahtuman järjestäjä
  • tapahtuman lyhyt kuvaus (eli mitä odotettavissa)
  • tapahtuman päivämäärä (kellonaika on plussaa, mutta ei pakollinen)
  • tapahtumapaikkakunta ja tapahtumapaikka
  • linkki järjestäjän nettisivuille, facebooktilille tai instagramtilille , missä tapahtumasta kerrotaan tarkemmin
  • halutessanne liittäkää mukaan järjestävän tahon logo

Ilmoita tapahtumasi viestintäkoordinaattorille tintti.drake@vapaa-ajankalastaja.fi niin lisäämme tapahtumatietonne Mimmitkalastaa.fi -sivuille. Mikäli tapahtumanne on jo ennen kuin sivusto aukeaa tammikuun lopulla, viestimme siitä somessa.
 

Mimmit kalastaa -vuoden yhteinen lähtölaukaus tammikuussa 2022

Miltä Mimmit kalastaa -vuosi näyttää? Se näyttää meiltä kaikilta! Joulukuun infokirjeessämme kerromme miten käynnistämme yhdessä Mimmit kalastaa -vuoden viestimällä siitä tammikuussa yhteisellä lähtölaukauksella. Koostamme juuri tätä varten erilaisia materiaaleja, joita me kaikki voimme hyödyntää ensi vuoden aikana. Näistä ohessa nähtäväksenne liitteenä Mimmit kalastaa! -logot, jotka voitte jo tallentaa tulevaa käyttöä varten. Toimitamme lisämateriaaleja ja vinkkejä materiaalien käyttöön joulukuun infokirjeen yhteydessä, minkä lisäksi kaikki materiaalit tulevat löytymään myös mimmitkalastaa.fi -sivuilta niiden avautuessa. Materiaalipankista tulette löytämään logot, julisteet, kuvapankkikuvat jne. ja saatte käyttää niitä vapaasti mm. tapahtumienne markkinoinnissa.

 

Ruorissa ja palveluksessasi!

Olen Tintti Drake, ja vastaan Mimmit kalastaa! -hankkeen navigoinnista. Olen myös kalastava mimmi, ja innostun helposti kohtuuttoman paljon kaikesta kalastukseen liittyvästä, joten kuulen erittäin mielelläni ideoita koskien mahdollisia yhteisiä toimenpiteitä hankkeen puitteissa! Ja mikäli kysyttävää hankkeesta ilmenee, vastaan mielelläni. Kuulumisiin! 

 

Ystävällisin Terveisin,

 

Tintti Drake, yhdessä koko Suomen Vapaa-ajankalastajien henkilökunnan kanssa

Mimmit kalastaa! -hanke
Suomen Vapaa-ajankalastajien Keskusjärjestö
+358 40 840 0681
tintti.drake@vapaa-ajankalastaja.fi

 

 

« Takaisin

 
 

Ajankohtaista
22.01.2022 15:55 Madebussi 22.2.2022 Kuopio Lisää >>
18.12.2021 12:16 ELY-keskusten avustushaku kalatalouden edistämiseen vuonna 2022 Lisää >>
18.12.2021 12:14 SVKn seurakirje 4-2021 Lisää >>

 

 

 

 

 

 

©2022 Pohjois-Savon Vapaa-ajankalastajapiiri - MMD Networks Oy